Calea spre piață
Cea mai mare provocare a fermierului român este calea spre piață – cum ajunge să își vândă produsul. Dacă ești atent la strategia multinaționalelor o să înțelegi faptul că fermierul român este pur și simplu blocat – la tine ajung doar chimicalele – 8 kg de chimicale pe an consumi – iar fermierul român își aruncă marfa pe câmp pentru că de multe ori prețul care i se oferă este aproape de prețul de producție.
Care este soluția?
Am înțeles împreună cum am rămas doar cu 3% din industrie în ultimii 27 de ani… Astăzi o să înțelegem că singura soluție este soluția adoptată de Franța – eliminarea intermediarilor – eliminarea supermarketurilor din lanțul de distribuție. Te invităm să descoperi cel mai puternic antioxidant descoperit până în prezent de cercetători în degustarea noastră virtuală, cel mai curat vin & cea mai bună miere – din Banat, gustul de demult al untului de oaie produs după o rețetă tradițională a momârlanilor din Valea Jiului, puritatea laptelui din Bistrița Năsăud – tărâmul plutașilor, gustul afinelor din Masivul Tulişa – Retezat și nu în ultimul rând legumele BIO din Anina cultivate prin tehnica de permacultură.
Click to tweet: Susține și TU producătorii români!
* #fermieri #agricultură #viațalasat #viațasatului
Tags: Agricultura, Agricultura BIO, BIO, Route to Market