[ advertorial ]

[ facturone ]

Noi folosim serviciul de 5 ani…

Primul program online de facturare criptat din România, probabil primul și la nivel mondial. Un antreprenor român a lansat primul program online de facturare criptat din România, probabil primul și la nivel mondial, numit simplu, Facturone. Necesitatea criptării datelor este extrem de necesară într-o societate în care spațiul privat este atacat masiv în mediul online. Breșele de securitate apărute în ultima perioadă determină populația să devină mai precaută în ceea ce privește stocarea datelor și, astfel, să aleagă să utilizeze platforme premium care garantează criptarea acestora. Ca și istoric, Facturone apare ca o actualizare a programului de facturare gratuit facturaonline.ro apărut în 2007. Practic, timp de 11 ani serviciile de facturare au fost 100% gratuite în cloud. În decursul acestor ani, peste 15.000 de utilizatori au folosit programul de facturare. În urma experienței acumulate în domeniul IT, inovația a venit de la sine. Așadar, a luat naștere prima platformă care criptează datele în cloud, mai mult decât un program de facturare online.

Este platforma care garantează siguranța stocării datelor, fără a avea grija că altcineva, în afară de posesorul contului, poate accesa datele introduse. Datele sunt stocate criptat, anonim, nu se colectează log-uri, adrese de ip sau cookie-uri pentru urmărirea activității în cadrul platformei. Facturone este o zonă privată, fără urmăritorii globali de date personale Facebook sau Google. Nu există concurență în ceea ce privește serviciile oferite, programul fiind unul bazat pe securitatea datelor, fiind în întregime criptat.

Pornind de aici, vor fi lansate noi servicii inovative, Facturone propunându-și să reinițializeze libertatea pe internet, motto-ul după care se ghidează fiind Simplitatea este rafinamentul fundamental.

[ promovează-ţi afacerea prin advertoriale ]

Click to tweet:

Primul program #online de #facturare criptat din România, probabil primul și la nivel mondial. #antreprenori #digital #criptare Click To Tweet

Tags: ,

Leave a Reply

More in Strategie Comunicare
Luka Modrić VISIT CROATIA
Visit CROATIA

[ blue ocean strategy ]

Advertorial RAPEL Carla Rossini B2B Strategy Daniel Rosca VW Passat vs Subaru Protocol
Subaru vs VW @ Carla Rossini

Eleganţă şi bun gust?

Close