[ ultra teambuilding ] [ campanie 100 ]

[ ultra teambuilding ]

Lasă-i să se
distreze singuri

Concept ULTRA
Teambuilding @
HOTEL RUSU
Masivul Parâng

Partener strategic B2B
P⊕vestea Locurilor

info@hotelrusu.ro

Câte personalități, atâtea opțiuni
de închegare a echipei tale!

SOFT SKILLS
HR STRATEGIC

De ce are randament scăzut procesul de teambuilding din compania ta? Este simplu. Pentru că mediul economic pune o presiune extrem de mare pe echipa ta iar compania pe care o reprezinți în teambuilding nu scade această presiune. Lasă-i să se distreze singuri! Și ai rezolvat problema strategică de resurse umane: motivația lor.

În funcție de abilitățile soft pe care ai intenția să le optimizezi în fiecare departament, poți să alegi în calitatea ta de partener strategic pe nivelul de resurse umane, o activitate care o să te ajute să le implementezi în departamentele vizitate / până la nivelul fiecărui angajat…

A. Empatie » » » legătura emoțională dintre om și animal.

Artă sau sport, echitaţia aduce în prim-plan şi subliniază perfect legătura sacră dintre cal şi călăreţ, om şi animal. O legatură bazată pe încredere şi respect, răbdare şi blândeţe… empatie!

B. Atitudine pozitivă » » » motivație » » muzeul ororilor.

Lasă-i să perceapă teambuildingul ca pe o mică vacanță. O să viziteze principalele obiective din locul de naștere al poporului român Județul Hunedoara, serviciu VIP șofer / mașină incluse. Cea mai veche biserică din lume în care se slujește, secolul doi, Biserica Densuș.  Expoziţia de tortură + Castelul Corvinilor 360 °. O să descifreze misterul Matricei din Sarmizegetusa REGIA.

C. Încredere în sine (confidence) » » » pilot de curse / siguranță 100%!

230 de kilometri de adrenalină… HOTEL RUSU – Petroșani, Defileul JIULUI, Rânca 92 km Rânca – Transalpina, Cheile Jiețului, Petroșani / 56 km Petroșani – Vulcan / Pasul Vulcan, Vulcan, Rezervația Retezat, Petroșani, HOTEL RUSU / 82 km.

D. Persuasiune » » » Experiență motivațională @ Avram IANCU

Avram Iancu, cel care a reuşit până în acest moment două performanţe formidabile. Mai întâi, la 30 august 2016 el a reuşit să traverseze Canalul Mânecii fără a avea echipament de neopren. A parcurs atunci distanţa de 62 de kilometri în aproximativ 18 ore. Apoi, în acest an în perioada 20 iunie – 16 septembrie, sportivul din Petroşani a străbătut fluviul Dunărea de la izvoare până la vărsarea în Marea Neagră, de data aceasta fără costum de protecţie şi fără materiale ajutătoare. Distanţa parcursă în total: 2.860 de kilometri! Este caracterul potrivit pentru echipa ta!

E. Limbaj corporal » » » SPA

Chiar dacă limbajul corporal este o abilitate soft, am glumit 😉 cu această comparație / SPA. Pentru restul caracterelor din echipa ta te invităm să te adresezi direct managerului unității de cazare: drumeții montane ecvestre, drumeție la stână, saună umedă / uscată, SPA, lecții personalizate de înot @ Avram IANCU, business lounge, 2 săli de conferință, 140 de locuri de cazare, maestru în arte culinare… foc de tabăra, legendele locale… info@hotelrusu.ro

Câte personalități, atâtea opțiuni de închegare a echipei tale!

O zi se relaxează activ!

O zi o să sintetizați concluziile de grup!

[nggallery id=48]

Hotel RUSU susține

P⊕vestea Locurilor,
un proiect NON PROFIT
susținut de companii românești.

[ companii 100% românești ]

[ susţine ADN-ul românesc ]
* download pachete sponsorizare

#Empatie, #persuasiune, #HR strategic... #resurseumane ULTRA #teambuilding de p⊕veste™ @Povestea8500 #povestealocurilor Click To Tweet

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
Teambuilding Petrosani
[ teambuilding companii mici ]

[ teambuilding-ul mărcilor româneşti ] [campanie 100 ]

Pe Defileul JIULUI @ SKY RENT A CAR Leasing Operational si Inchirieri Masini campanie 100 B2B
[ sky rent a car ]

230 de kilometri de adrenalină auto... [ campanie 100 ]

Close