Ne propunem să evidenţiem producătorii români şi produsele 100% româneşti!

GOLGOTA @ Liviu LIONTE

CRUCEA * începând de la 1:08:00

100 de ani
de la Marea Unire
,
o campanie pentru
susținerea ADN-ului românesc.
@ Liviu LIONTE

* pachet sponsorizare
GOSPODAR

Despre permacultură…

Prețurile sunt extrem de competitive nu numai față de produsele agricultorilor locali convenționali, dar și față de prețurile produselor ecologice oferite de lanțurile comerciale de mari dimensiuni care se bazează pe produse din import. Producătorul ecologic își crește animalele și își cultivă legumele sale după modă veche. El se bazează pe practici agricole ecologice tradiționale și petrece nenumărate ore plivind, mulcind și adunând dăunătorii cu mâinile sale, furajand animalele sau adunând gunoiul de sub ele, pentru a avea produse agricole de înaltă calitate.

Fermierul de modă veche oferă o gamă largă de produse animaliere și legume cliențiilor săi de la ouă, lapte, carne la castraveți și roșii de toate culorile, mărimile și formele. Majoritatea produselor sunt recoltate, adunate sau prelucrate cu o zi înainte de a ajunge pe masa consumatorilor . Legumele verzi vor fi recoltate în dimineața livrării , la fel și laptele sau ouăle pentru a se bucura clienții săi de alimente sănătoase și extrem de proaspete .

Gospodarul de modă veche așteaptă cu nerăbdare întâlnirile cu clienții săi, cât mai des posibil, pentru a discuta modul în care sunt crescute animalele sau sunt cultivate legumele sale și cum să le gătească. Îi place să schimbe rețete și să dea sfaturi despre grădinărit sau despre îngrijirea animalelor. Această relație și transparență, permite clienților săi să vadă și să știe că aceștia sunt cei ce sprijină gospodăria sa ecologică și comerțul din comunitatea locală. Este o relație reciproc avantajoasă atât pentru consumatori cât și pentru fermierul de modă veche. Liviu LIONTE

Liviu LIONTE cu viitorii
gospodari și gospodine de la clasa întîi
:

Liviu Lionte fermier Botosani

[ susţine ADN-ul românesc ]
* download pachete sponsorizare

[ companii 100% românești ]

Vezi toată P⊕VESTEA @ Ovidiu Slătineanu,
Avram Iancu, Daniel Ene, Alina Iordache, Liviu Lionte.

letstalk@b2b-strategy.ro
* 0744 33 66 43

Click to tweet:

Ne propunem să evidenţiem producătorii
#români şi produsele 100% româneşti
!
#ICXCNIKA @ #gospodar / #fermier
Liviu #LIONTE

Tags: , , ,

Leave a Reply

More in [ companii 100% româneşti ]
Daniel ENE la trainingul de SEO complex
SEO, o disciplină complexă…

SEO [ decoded ] [ ADN ]

Avram 2017
Avram IANCU, omul anului 2017!

Susţine ADN-ul românesc!

Close