Nu există reguli pentru fotografiile bune, există doar fotografii bune. A. Adams

Despre fotografie @ DeGAL FOTO

Atenţia la detalii …

Îl cunosc pe Alin de 15 ani. În cei 8 ani cât timp am lucrat în consultanţă de fiecare dată când am vrut să păstrez în memorie un eveniment corporate sau atunci când am avut nevoie de o fotografie de produs viziunea lui m-a ajutat. Are ceva aparte, eu aş spune că principalul său ATU este atenţia la detalii. Îţi recomand experienţa indiferent de tipul de eveniment pe care îl vei organiza. Daniel ROŞCA

De la fantezie la realitate … în fotografie
@ Gavrilă Alin * DeGal Foto

Fotograf evenimente B2B Gavrilă Alin @ DeGal Foto Fotografia nu o alegi tu, ci ea te alege pe tine. Fotografia nu este meseria mea. Meseria mea este de a observa, surprinde şi dărui.

Probabil te întrebi ce fel de meserie e asta. Lasă-mă să-ţi explic: fie că vorbim despre fotografia de eveniment, de nuntă, de botez sau de eveniment, ea reuşeşte să mă transforme într-un prieten discret, cu o cameră foto în mâna, care surprinde fericirea, lumina din ochi, nostalgia, puritatea oamenilor din faţa mea …

Mă voi asigura că fiecare fotografie va purta amprenta personalităţii tale …

Un fotograf este mai mult decât un om care mânuieşte un aparat foto. El are darul de a surprinde acele detalii invizibile şi acele momente atât de preţioase şi unice pentru tine … esenţa unei clipe indiferent de moment sau de cadru.

Camera foto capturează lumina. Mintea noastră reține imagini, iar sufletul nostru trăiește prin emoții. Pentru ca o fotografie să fie reușită, fotograful trebuie să surprindă punctul de echilibru între aceste 3 dimensiuni:

[nggallery id=40]

[ advertorial ]

Gavrilă Alin * DeGal Foto
0722 406 080 * contact@degalfoto.ro

Click to tweet:

Despre atenţia la #detalii în #fotografie …
#fotograf #evenimente #B2B
#atenţieladetalii @ Gavrilă Alin

Tags: , , , ,

Leave a Reply

More in Digital » Pull Marketing
Cum iti construiesti bugetul de marketing
Bugetele de marketing cresc …

Buget Marketing 2017 ? ” Vinde valoarea, nu vinde preţul. ” Kotler

Cum ajungi la decizional in vanzari
Primele 7 secunde contează …

externalizare [ social media, video & blogging ] [ proces marketing strategic ]

Close