Alianţă strategică producători români * Route to Market » FMCG

Lactate Brădet , o companie a românilor …

Un brand al românilor ,
* un produs românesc pentru noi !
* NU fabricat în România

“Eu nu am făcut rău în viaţa mea la nimeni. Suntem printre singurele fabrici care am plătit până la ultimul leu fermierilor. Nu este vreun fermier în ţară care să se plângă de noi. Întotdeauna am plătit mai mult pe laptele materie primă decât era preţul pieţei , pentru a avea un lapte de calitate. Am mers să cumpărăm lapte şi la 400-500 kilometri distanţă numai să luăm de la nişte ferme sigure şi să oferim nişte produse de calitate.

Produs românesc vs Fabricat în România
Lactate Brădet vs Napolact

Decizia Friesland, proprietarul Napolact, îi face pe
fermierii din Ardeal să arunce mii de litri de lapte pe zi …

A spune că vă mulţumesc pentru ce aţi făcut este prea puţin , le sunt recunoscător tuturor , chiar şi celor ce ne-au criticat , ştim că nu suntem perfecţi . Am înţeles mai bine ca niciodată ce înseamnă să fim uniţi şi vă iubesc enorm de mult pentru acest lucru. Am înţeles încă o dată , că lucrurile materiale sunt trecătoare şi nu trebuie să ne legăm de ele. Vreau să vă propun ceva inedit. Nu ştiu dacă se poate , dar lansez o idee şi vă rog să o analizaţi.

Dumneavoastră aţi făcut ” Lactate Brădet ” un brand cunoscut naţional. Eu cred că este normal ca acest nume foarte drag mie să vi-l dau dvs. pentru că nu este meritul meu şi el trebuie să se întoarcă la cei ce l-au creat cu adevărat. Haideţi să facem un brand al românilor , un produs românesc pentru noi , să ştim cu adevărat ce mâncăm , să ştim cu adevărat că produsul are un preţ corect şi o calitate deosebită , să fim siguri că putem să-l dăm copiilor noştri şi nimeni să nu-l mai poată contesta.

Fabrică Lactate Brădet

Lactate Brădet , o companie a românilor … Marius Badea

Vrem din toată inima să împărţim cu dvs. tot ce am realizat în aceşti 15 ani. Rog persoanele care au studii în domeniu să ne spună dacă se poate face , total transparent , ceea ce vă propun în rândurile de mai jos:

Crearea unei companii la care să participe toţi cetăţenii care doresc, fiecare cu cât doresc. Eu personal vreau să mă implic cu voia dvs. să realizăm cea mai mare fabrică de lactate a Produsului Românesc. Vrem să folosim experienta noastră pentru a realiza o companie care să urmărească cu prioritate maximă interesele cetăţeanului român. Eu pun la dispoziţie, toate activele firmei noastre cu bune şi rele, dvs. celor care ne-aţi susţinut necondiţionat.

România a fost sărăcită în toţi aceşti ani de tot ce a avut … haideţi să ne unim forţele cu toţii şi chiar să facem o companie a românilor de care să fie mândru fiecare , de la mic la mare , orice copil sau cetăţean ce trăieşte în România. O companie românească care să investească în casa ei , o companie care să producă pentru comunitatea ei produse sigure şi sănătoase.

Am să mă implic total pentru a realiza acest proiect dacă dvs. doriţi,
dacă aveţi încredere şi credeţi că este posibil.

Dumnezeu să ne ajute !
Cu mult respect pentru toţi !
Marius Badea , Lactate Brădet

Felicitări Domnule Badea !
Aveţi suportul nostru necondiţionat !

Un produs românesc pentru noi !
[ un brand al românilor ]

Click to Tweet:

” #Lactate #Brădet , un #brand al românilor …
* un #produsromânesc pentru noi ! { ‪#‎origini‬ } “

B2B vs B2C? Expertiză profesională fondator Agenţie B2B Strategy, Daniel Roşca, LinkedIn:

+40744336643 | letstalk@b2b-strategy.ro

[vCitaMeetingScheduler]

Tags: , , , ,

Leave a Reply

More in Strategie Comunicare
Birou digital B2B Strategy™
Echipa B2B Strategy ™

B2B Strategy™: mai mult de 6 ani în aceasi structură de echipă.

Lupul cel lacom
Ce faci când vine lupul ? Ajutoooor … ;)

Ce exprimă brandul tău?

Close