🔥 storytelling branding 🔥

Ce face competiția ta!?

Publicul țintă 😉

Dacă suntem sinceri, majoritatea companiilor au multe motive pentru a schimba marca. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea mărcilor pur și simplu nu profită de oportunitățile care sunt chiar în fața lor, în industria în care activează și / sau în breșele pe care competiția lor le oferă… Majoritatea mărcilor nu au sens. Depinde adesea de clișeele categoriei sau pur și simplu prezintă beneficii care nu au niciun impact asupra publicului țintă.

4 motive pentru reBrand … sau pentru a schimba strategia de comunicare. 1. Un motiv solid pentru a schimba marca este definit de faptul că brandul tău nu atinge laturala emoțională a prospectului. Publicul vizat vede zilnic mii de mesaje. Cu toate acestea, le filtrează instinctiv dacă nu le aparțîn în mod direct. La fel că tine. Cum se remarcă mărcile? Apelând la emoțiile prospecților 😉 nu la rațiunea lor.

2. Al doilea motiv din lista noastră de astăzi este faptul că produsul și / sau serviciul tău nu este diferit față de cel al competiției. Știm toți cum începe această călătorie spre celebra cursă a șoricelului… la început totul este simplu, arunci un ochi în ograda competiției și până să realizezi, toată abordarea personală începe să fie un fel de copy paste legalizat.

3. Schimbare. Focusul afacerii se mută într-o industrie colaterală sau începe să targeteze un profil de client diferit, odată cu maturitatea ei. Aceste aspecte se pot datora unor linii noi de produse, unei achiziții sau pur și simplu dimensiunea afacerii trece la următorul nivel.

4. Profilul tău personal, profilul de antreprenor, a evoluat și efectiv nu mai te regăsești în marca ta de companie. Simți că totul este din ce în ce mai greu și practic ai obosit să te lupți la infinit cu morile de vânt. Înțelegi faptul că în anumite aspecte competiția ta a făcut câteva ture de stadion în plus dar încă nu ești pregătit să accepți schimbarea și evoluția propiului copil numit companie.

Sintetizând: emoție, diferențiere, schimbare, evoluție 😉 reBranding sau o nouă strategie de comunicare 😉 letstalk@b2b-strategy.ro Vezi cum te putem ajuta 🔥 storytelling branding 🔥

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Branding / ReBranding
pure vitality PRONAT D'OR
✨ c r o m a t i c ă ✨

360 ° Apa de ✨ AUR ✨ din Parcul Național Munții Rodnei.

MOLOSO_reBranding LIMITLESS
Studii de caz (re)Branding

360 ° Nation Brand Framework

Close