O sculptură nu se sfârşeşte niciodată, ci se continuă în cer, în piedestal – şi în pământ. Brâncuşi

70% din cifra de afaceri 2017

9 categorii, 20 de articole …
* 70% din cifra de afaceri !

Definim un concept de optimizare a performanţelor organizaţionale alcătuit din individualităţi cu expertiză în mediul multinaţional autohton, cu o experienţă de lucru cumulând mai mult de 6 ani în aceasi structură de echipă.

În ultimii 7 ani am fost implicaţi în Business Development, sub diferite entităţi juridice pe poziţii de angajaţi sau de consultanţi în management activând în freelancing pe proiecte comune, conceptul B2B STRATEGY ™ reprezentând experienţa comună a echipei.

Alcătuim o echipă compusă din 5 membrii implicaţi direct în jurul cărora gravitează încă 5 consultanţi externi la care apelam în funcţie de complexitatea proiectului clienţilor nostri.

Structurăm optimizarea proceselor în 9 categorii de bază cu impact în 70% din cifra de afaceri a companiei pe care o reprezinţi. Pentru acest început de 2017 am pregătit o sinteză din aceste 9 laturi în care poţi să optimizezi performanţa, 9 laturi definite de următoarele 20 de articole.

20 de articole pe care 
NU trebuie să le ratezi:

R⊕Mania’s Lost Heritage: the incredible story of mankind, a journey in time … a story never told. Hyperborea ‘ţΘώθ * thṓth’ { povestea locurilor }

Strategie Comunicare: Timişoara în alb & negru2021fraternitate Branding / reBranding: Yin-Yang * Sleep Evolution vs Porter devine din ce în ce mai demodat.

Blue Ocean Strategy: în 30 de secunde … de la IMEX USA la World Travel Market 2016. Strategie B2B » B2C: păcatele unui antreprenor / ce este strategia.

Inovație: autonomie energetică vs viitorul în retail Digital » Pull Marketing: cumpărătorul în era digitală. Vânzări » Lead Generation: sell me this pen vs costul de achiziție al clientului / beneficii externalizareWork / Life: 62 km în apă de 18 °C.

2017 ?

Don’t Compete with Rivals;
Make Them Irrelevant … !

Click to tweet:

20 articole de #afaceri
care nu trebuie uitate în 2017
9 categorii, 20 de #articole …
* 70% din cifra de afaceri !

[ audit gratuit * obligații ]

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

More in Blue Ocean Strategy
Ultra Voyage DMC Romania
Your choice for 2017 @ ULTRAVOYAGE

ROMANIA * 8500 years of continuity

Cucuteni Old Europe
Blue Ocean Strategy în 30 de secunde …

Blue Ocean Strategy în 2 zile ... atelier @ Daniel ROȘCA

Close